top of page

Hopi wisdom

Hopi Wisdom Teachings zoals doorgegeven door Grandmother Medicine Song aan Satya Henkes

VIBRATORY CENTERS

Activeren van energiecentra in de mens. Deze centra zijn o.a. gekoppeld aan verloren gegane kennis in wat de Hopi vorige werelden noemen. De kennis gaat over direct weten, zien en keuzes maken in denken en doen in balans met onszelf en onze omgeving. Wijsheid komt tot leven als het kan worden toegepast in dagelijks functioneren. In de teaching gaan deelnemers met behulp van duizenden jaren oude aanwijzingen hun eigen wijsheid opzoeken en herkennen waardoor persoonlijke balans wordt versterkt.

 

IN 9 LESSEN

Kosten in cirkel: 650,- euro

Kosten individuele lessen: 100,- euro per keer

Extra kosten stenen:

70,- / 110,- euro

hopiteachings_2.jpg
1-full-moon-over-grand-canyon-don-smith.

THE 13 GRANDMOTHERS

Vrouwelijk leiderschap aan de hand van de dertien wijze grootmoeders. Gerelateerd aan de dertien manen, oude kennis en verhalen leer je hoe de oude moderne wijsheid geactiveerd en geïntegreerd kan worden in de huidige tijd. De teaching gaat over herinneren en activeren wie je bent in je eigen wijsheid en daarmee voor de dag kunnen komen in het dagelijks leven en persoonlijk leiderschap. Alleen toegankelijk voor vrouwen.

IN 12 LESSEN

Kosten in cirkel: 865,- euro

kosten individuele lessen: 100,- per keer

Extra kosten stenen: 100,- / 150,- euro

Private sessies zijn ook mogelijk en kosten 100,- per les. Stuur een bericht via het contactformulier!

Andere teachings zijn o.a. : Compass of the Heart, Medicijnwiel, Droomleren en de Hopi initiaties, 20 Count, Decision wheel, Round Words, Rainbow Medicine. Allen in relatie tot persoonlijk leiderschap. 

Alle lesinhoud is 'sacred' en komt voort uit de duizenden jaren oude orale lestraditie van de Hopi Indianen en Native American traditie. De lessen worden alleen doorgegeven door een erkende leraar/elder. Satya kijkt als leraar naar het talent of 'original medicine' van de deelnemers en zal met behulp van de teachings iedereen uitnodigen en begeleiden zijn of haar spirituele intelligentie te integreren in het dagelijks leven. De lescirkel versterkt dit proces.

bottom of page